14 милиона лева е готов да плати легендарен клуб на ЦСКА за Али Соу!

7 Dni Sofia21.01.2021
али соу, цска

Голямата звезда на ЦСКА – Али Соу, е пред трансфер в турския гранд Галатасарай. Лидерът в нападението на „армейците“ е впечатлил скаутите на „чим-бом“ и колосът от Истанбул е готов да плати между 6-7 млн. евро за неговия подпис, информират медиите в югоизточната ни съседка.

Сумата е в пъти повече, ако ЦСКА бе продал гамбиеца през лятото, когато усилен интерес към него проявяваше френският Дижон, а до сделка не се стигна поради документални причини.

Али Соу изигра изключително силна есен с екипа на „червените“, като най-добра реклама на качествата си направи в Лига Европа, където отбеляза доста важни попадение, включително и за знаменитата победа над Рома в София.

Галатасарай се намира на трето място в местната Суперлига, като изостава на две точки от лидера Фенербахче. Треньор на „жълто-червените“ е легендата Фатих Терим, а в атака Соу ще трябва да се конкурира с имена като Радамел Фалкао и Райън Бабел.

Желание да притежава най-добрия чужденец в efbet Лига за 2020 година е проявил и Сиваспор, но от клуба нямали достатъчно средства, за да реализират трансфера.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории