В ареста на Иванчева има ли намеса любовна афера с участието на бизнесмен? Имала ли е Иванчева любовник и от яд ли я издаде той?

galena-posreshtna-33-godishninata-si-semeino-v-tarnovo-snimki-1

Разследващият журналист Димитър Илиев твърди, че любовна афера с участието на бизнесмен стои зад управлението на столичния квартал „Младост” и ареста на кмета Десислава Иванчева, предаде НОВА.

На 17.04 Десислава Иванчева е зрелищно арестувана за вземане на подкуп. Разследващият журналист Илиев твърди, че това наподобява латино история. Казва в свой материал, че бизнесменът Стефан Дичев стои в основата на подкупите и любовна история.

Те се скарват и той решава да „натисне копчето“, като разказва за всички схеми, които са правели заедно. Самият Дичев се смята, че са близки с Дюлгеров, който беше арестуван и освободен при взимането на подкуп.

Поръчките, които Дичев печели му дават възможност да озеленява цяла София. Търговете и проектите са в негова полза и са нагласени. Всички разрешителни, които подписва Иванчева за озеленяване. Парите пак отиват при нея, защото са любовници, това твърди Димитър Илиев.

Защитник смята, че Иванчева е подведена, защото е била доверчива. Смятат, че това е набеждаване.

Какво стои зад всичко и каква е истината, разследващите продължават да следят!