Скандал с билетите за сблъсъка Царско село-Локо (Сф)

Локомотив-София-Локомотив-Горна-Оряховица-47-1280x938

Скандал с билетите за сблъсъка Царско село – Локомотив София се разигра вчера, разбра „Тема Спорт“. Ръководството на червено-черните е поискало 200 талона от домакините. Те обаче били категорични, че могат да им отпуснат само 80. Това въобще не се харесало на железничарите. Цената остава като за предишните две решителни домакинства на Царско село с Монтана и Ботев Враца – по 20 лева, което също не се е понравило на хората от „Надежда“.

Сблъсъкът в комплекс „Царско село“ е в понеделник от 17:30 часа и е решителен зa първото място и битката за директна промоция. Локомотив София е трети, на три точки от лидера Царско село. Втори е Ботев Враца, който е на 2 зад царете.

„Да, не е коректно от тяхна страна, но са домакини и имат това право да определят бройката. Това е мач, който решава доста неща. Отиваме и играем за трите точки. Друго щеше да е с повече фенове.Мисля, че привържениците ни щяха да бъдат и повече от 200“, заяви изпълнителният директор на столичните железничари Бойчо Величков.
Както е известно, при решението за поставяне на цена от 20 лева на билетите за мача с Ботев Враца между двата клуба прехвърчаха доста искри.

Царско село имаше сериозна преднина, която можеше дори да нарасне, но в момента битката за върха е повече от жестока.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.