Червените фенове изкупиха над 2000 билета само за 3 часа! 40 000 изпълват „Васил Левски“ за мача с Лудогорец

ЦСКА 2ро Радост (13)

Истинска истерия за билети за юбилея на ЦСКА настъпи вчера. Пропуските бяха пуснати в продажба в 14:00 часа, а нетърпеливите фенове започнаха да ги разграбват буквално секунди по-късно.

Само за 3 часа привържениците вече бяха изкупили или запазили над половината от капацитета на сектор А. Заетите места на централната трибуна надхвърляха 2000.

Много солиден брой билети бяха продадени или резервирани и за сектор Г. Интересът към В обаче отстъпваше на другите две трибуни, но също беше доста солиден.

Цената на билетите за сектори А и В е 19,48 лева. За сектор Г е 7 лева, а за ВИП-а – 1948 лв. Очаква се посещаемостта на юбилея да надхвърли тази от финала за Купата на България с Монтана (1:0) през 2016 г. На 5 май е много вероятно да присъстват 40 000 зрители.

ЦСКА ще отпразнува 70-годишнината си на националния стадион „Васил Левски“. За подготовката на юбилея се грижи специално наета фирма, както и синът на Гриша Ганчев – Данаил.

Според настоящия план празненствата ще стартират в 18:00 часа, а от 20:00 армейците посрещат Лудогорец в мач от 33-ия кръг.

Първоначалната идея е била да се стартира с шоу двубой или официален такъв в 16:00 ч., а кулминацията на празника да е голям концерт след 20:00 часа. Заради програмата на първенството обаче са били нанесени корекции в плановете за юбилея.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории