ГРОЗНО! „Зеленият“ Тома Белев се изгаври публично с умиращите щъркели: Докарайте ми един, да се снимам с него… (СНИМКА)

Тома белев

Измисленият „зелен“ Тома Белев иска да му докарат щъркел в София, коментира в социалните мрежи. Последовател го пита във фейсбук дали ще го види със спасен щъркел, „иначе си fake“.

Той отговаря „Ами докарай ми един де“. За пореден път това показва, че зелените и природозащитните не ги интересуват щъркелите, а само парите и да обикалят жълтите павета с политически лозунги, споделят хора м мрежите. Докато по провинцията масово хората се самоорганизират и спасяват бедстващите щъркели. На фона на тези усилия на обикновените българи ясно и категорично се видя пълната абдикация на зелените екологични организации. Те просто нямат финансов интерес да помагат на щъркелите.

В последните 4 дни различни хора и местни сдружения прибират и спасяват щъркели от студа. Грижат се и хранят птиците със собствени средства, просто от човешка доброта. Напълно безполезни в тази криза се оказаха и зелените организации, които през това време си водят политически протести на жълтите павета. Този път окончателно се разкриха, че не са никакви зелени природозащитници, а обикновени рекетьори, които се интересуват единствено от пари и изпълняват поръчки на донорите и кукловодите си.

Източник: Пик

6 коментара

  • Мишо

    23.03.2018 at 14:04

    Ужас!!! Предполагам си е изстрил гнусните коментари! И тоя ми се води природозащитник ли бе?!!!

  • Асен

    23.03.2018 at 17:48

    Наглото лице на еколозите – това е Белев!

  • Киро

    23.03.2018 at 21:34

    Белев е страхотен боклук!

  • Виктория

    24.03.2018 at 9:46

    Наглостта и безочието на някои хора няма граници. Не стига, че го хванаха по бели гащи как иска да източи от държавата 20 млн. лв., за да брои делфини и 5 млн. лв. за броене на комари, а сега се надсмива и гаври с хората, които наистина опазват животните и природата ни. Такива лишеи като него трябва да бъдат веднага арестувани и вкарани в затвора.

  • Марков

    24.03.2018 at 21:36

    Това е същият измамник, които беше спечелил абсурден проект за 3.5 млн. лева за броене на делфини в Черно море. Така че не очаквайте от него да си мръде пръста, освен ако няма някаква финансова изгода.

  • Огнян Пеев

    26.03.2018 at 6:09

    Това са екоотрепките! Нямат ли преки инструкции от БСП или Москва, стават неадекватни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.