Николай Нанков: Протестът на БСП беше несериозен! Всяка една държавна политика има уникален прогрес!

Николай Нанков

В Министерски съвет и днес се случиха добри неща за страната. Не е лошо да имаш гражданска позиция, но протестът на БСП днес беше несериозен. Направи се опит да се пресъздаде една картина на нестабилност в страната, а това не е така. Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Всяка една държавна политика има уникален прогрес. Той даде пример с реформите в образованието и здравеопазването: „20 000 върнати деца в образователната система“. Министър Нанков отбеляза, че се радва, когато има съвпадане на обществените искания и намеренията на правителството.

„Обществото трудно разбира тромавите процедури, като обжалване на обществените поръчки и еколигичните оценки за въздействие на околната среда. Той изрази задоволство от факта, че вече законово е решен този проблем, като решенията се ще се решават на една инстанция и така се пести една година процедури. Скоростният път от Ботевград до Видин ще е готов до 2022 година, стана ясно от думите на регионалния министър. „Той е изключително важен и е предпоставка за икономическото съживяване на един от най-бедните райони в България“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *