Това е края! Наш общинар заловен, че вършил разврат с момчета! Съдът обаче го оневини, защото…

7 Dni Sofia02.03.20182260
2

Срещу служител на община Лом е водено разследване за разврат на непълнолетни момчета.

Прокуратурата в крайдунавското градче е образувала производство срещу А.К.М., който работел по оперативна програма към общината. Според държавното обвинение мъжът се представял за младо момиче и контактувал с няколко момчета по скайп. Като им пращал голи снимки на засуканата девойка, той ги карал да маструбират пред камерите на компютрите си и ги записвал.

Всичко това се случило за времето от 7 февруари до 29 март 2012 г. в Лом. Преди дни обаче палавият общинар беше изправен пред съда в крайдунавското градче. За подобно престъпление законът предвижда до шест години затвор.

По време на разследването държавното обвинение иззело компютъра на мъжа, на който имало множество файлове, които го уличавали в престъплението. Въпреки това обаче магистратите признали мъжа за невинен заради липса на достатъчно доказателства за вината му.

Съдиите се позовали на чл. 304 от НПК, който гласи, че се признава подсъдимия за невинен, когато не се установи, че деянието е извършено, че е извършено от подсъдимия или че е извършено от него виновно, както и когато деянието не съставлява престъпление.

Присъдата подлежи на обжалване пред окръжния съд Монтана, уточнява BulNews.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *