Само в 7DniSofia.bg

Младен Михалев – Маджо ще става дядо! Основателят на СИК чака първородното си внуче от щерка си…

Младен михалев Маджо

Основателят на борческата групировка СИК и настоящ банкер Младен Михалев – Маджо очаква появата на първородното си внуче.

Дъщерята на Михалев – Йоанна, е бременна в 8-и месец и до няколко дни ще даде живот на плода в утробата си.

Терминът на 26-годишната щерка на Маджо е на 14 февруари – денят, в който преди 2 години тя се сгоди за избраника си Иво Диков. 30-годишният зет на Младен Михалев е племенник на бившия главен архитект на София Петър Диков и подобно на чичо си, също е архитект.

От обкръжението на Младен Михалев не разкриват какъв ще е полът на пеленачето, но очакванията са за мъжка рожба. Младенецът вероятно ще бъде кръстен на заможния си и влиятелен дядо. Йоанна Михалева ще роди в частна столична клиника, като бременността й протича перфектно и без усложнения.

Дъщерята на Младен Михалев се завърна в България преди две години, след като завърши висшето си образование в Лондон. Казват, че тя се е прибрала в родината заради любовта си с Иво Диков, който минава за един от най-добрите архитекти на жилищни сгради.

След прибирането си в България Йонна Михалева пое туристическия сектор в бизнес империята на баща си и управлява хотелските комплекси от веригата „Хелена ризорт” в Слънчев бряг, които някога бяха собственост на покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски. След смъртта на Мутафчийски дружеството на Младен Михалев – Маджо „Булимпекс” увеличи капиталът на акционерното дружество от 7 на 14 милиона и по този начин някогашният основател на СИК сложи ръка върху хотелите, които се управляват от дъщеря му, пише “Уикенд”.

Скорошното раждане на Йоанна няма да навреди на работата й, тъй като има доста време до летния сезон. Наскоро дъщерята на Маджо летяла за Франкфурт в напреднала бременност, за да подпише договор с голяма туроператорска фирма от Германия. Според контракта, немците ще пратят 4000 туристи от Германия това лято, като средната цена на нощувка, която ще плщат чужденците е 49 евро.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *