Страшен резил и позор в къщата на “Биг Брадър”! Дебора се натряска до козирката и вдигна див скандал на Луна…

Дебора

Скандалната попфолк певица Дебора се изложи още на старта на риалитито “ВИП Брадър Мост Уонтед”. Бившата на пилота Илия Царски се напи за нула време и дори заспа на масата пред погледите на останалите съквартиранти, коментира Пик.

Дебора започна с питиетата още с влизането в Къщата в Нови хан и малко преди полунощ вече силно заваляше думите. Чалга изпълнителката дори се скара със своята колежка Луна, като двете си размениха остри реплики и закани за физическа саморазправа само няколко часа след старта на риалитото.

Излагацията на Мис Северозападна България продължи със заспиването й на масата в трапезарията пред погледите на останалите съквартиранти, което принуди Големият брат да я извика в изповедалнята.

След кратък престой там Дебора се върна клатушкайки се при съквартирантите и ги помоли да й направят кафе, за да се съвземе.

Циркът с чалга изпълнителката обаче не спря дотам. Поведението на миската притесни колегата й Константин, който предпочете да спи в една стая с Луна, вместо да дели постеля с Дебора. В желанието си обаче да му помогне с багажа, бившата на Илия Царски се заразхожда из Къщата с разкопчана рокля, а опитите на съквартирантите да я накарат да си я закопчае се оказаха неуспешни.

Екшънът с участието на Дебора продължи и на следващата сутринта, когато съквартирантите бяха разделени на два лагера – индианци и каубои. В племето попаднаха Луна и Дебора, които продължиха разправията си от вечерта. “Алкохоличка. Ще те заритам от сутринта и ще ми станеш само на индианка. Ще ти шибна два шамара. Е*ахти алкохоличката”, изригна Луна и дори си позволи да побутне колежката си.

“Не ме пипай, че ще ти изхвръкнат очилата. Ще те съдя за всяка дума, която кажеш”, отговори й Дебора.