Ивайла Бакалова бременна от мастит бизнесмен! Бащата пие чешмяна вода, за да пести пари…

ивайла бакалова

Една от най-скандалните ни миски Ивайла Бакалова чака бебе, научи HotArena.

Хубавицата, която вече има една дъщеря на 14 години е заченала от новия си приятел Веселин Денков, по известен като Веско Брадата. Бакалова е от няколко месеца с Веско и затова малко стресирано е приела новината, че ще има бебе. Миската не бързала да разгласява щастливата вест, а самият Веско бил много щастлив и не давал и дума да се издума за махане на бебока, пише„Телеграф“.

Брадата е 19-годишен ресторантьор, който държи едни от най-известните кръчми в София. От няколко години Ивайла живее в Дубай, където Брадата също има апартамент, но предпочита да остава в жилището на Ивайла когато е там.

Говори се, че Веско Брадата е по-стиснат и от евреин. Маститият бизнесмен постоянно цепел стотинката на две и досега не е купил и един чифт обувки на Ивайла Бакалова. Двамата са заедно вече няколко месеца, но Ивайла продължавала сама да си плаща разноските по почивките, на които той я води. Всъщност, скъперничеството на Веско Брадата било пословично, просто Бакалова последна разбрала.

Бизнес елитът в София му се надсмива как всеки ден засича до километър разхода на личната и служебните си коли. Пестеливостта му стигала дотам, че когато ходи в чужбина, пие вода само от чешмите по хотелите. Да даде 2 евро за бутилка минерална вода му се струвало чист пладнешки обир. Дори в Дубай, където често от чешмите тече кафява вода, Веско Брадата си я пие, за да не се набутва.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *