Бойко ще ни управлява колкото Тато! ГЕРБ прогнозираха още три мандата начело

_thumb.php

След резултатите от първите две управления на Бойко Борисов и изпълнение на всички обещания до края на мандата на сегашния кабинет ГЕРБ обяви, че няма как партията да не оглави още три правителства. Прогнозата бе направена в декларация на парламентарната група по случай 10 ноември, в която депутатът Спас Гърневски очерта разликите между управленията на БКП/БСП и на Борисов – при първите държавата непременно фалирала, а при кабинетите на ГЕРБ – станала стабилен член на Европейския съюз (ЕС), а икономиката бележела подем.

“И към края на мандата си правителството на ГЕРБ и “Обединените патриоти” ще изпълни всички обещания, които даде”, каза Гърневски. А в залата се чу “Браво”. “И като направи това след правителство едно, две и три няма как да не последват четири, пет, шест”, каза още депутатът от партията на Борисов.

В декларацията на ГЕРБ се прави преглед на събитията след 10 ноември 1989 г., когато БКП се преваплатила в социалистическа партия; комунистите се определили като социалисти-антифашисти независимо, че на всички в България било известно, че в тази страна никога не е имало фашизъм; започнал поход на червените куфарчета, а при Виденов-Гечев фалирали 26 банки. Преди Гърневски да започне да я чете, депутатите от “БСП за България” напуснаха залата.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *