Срам! Люси Дяковска опозори мюзикъла на „Оркестър без име“. Крещи като каруцар и гони публиката…

Люси Дяковска

Като невъзпитана лаладжийка се е изявила Люси Дяковска по време на снощния мюзикъл „Оркестър без име“ в зала „Арена Армеец“, оплакаха се пред ПИК възмутени софиянци.

Спектакълът съживи емблематичния български филм 35 години след създаването му, като този път всичко се случи на живо и пред публика.

Дяковска пристигнала в компанията на още три жени. Още с настаняването, певицата предипрудила на висок тон съседите си по места да не използват мобилните си телефони по време на представлението. Вече била стара и светлината от мобилните джаджи щяла да й пречи да вижда.

Грандоманското поведение на Дяковска продължило и по време на мюзикъла и отвратило околните.

„През цялото време говори на висок глас, свиреше като каруцар и подвикваше: „А, Румката… Марийчето как изглежда… НеделИна я знам как пее“, като обърка името й, тя е Неделяна и т.н. А като затропаше с крака, клатеше всички. И аз ги познавам тези хора на сцената, но не смятам, че околните ги интересува. А с компанията й обсъждаха случващото се на сцената все едно са си вкъщи на дивана. Изключително невъзпитано и дразнещо. Тръгвайки си от залата, всички близкостоящи коментираха поведението й“, разказаха пред ПИК свидетели.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.