Мегз припада всеки път при стрес! Тежи 43 килограма, а се тъпче с антидепресанти…

Мегз

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева често изпадала в неконтролируеми състояния, които завършвали с припадъци. Шоковите ситуации съпътствали Мегз от около 5 години, а първата й загуба на съзнание се случила именно в национален ефир, писа хот арена.

Преди да набере популярност и да се озове в звездния списък на съквартирантите във „ВИП Брадър“, моделиерката участвала в риалити шоуто „Къртицата“. След поредица от скандали с тогавашната си врагиня Жени Калканджиева Миглена изненадващо се почувствала зле. Въпреки че й била оказана лекарска помощ, шивачката се впуснала да мери сили с мъжете в тежка мисия. Тогава миньончето от Раковски изгубило съзнание за секунди и докторите на продукцията се усъмнили, че страда от епилепсия.

Подобна случка се разиграла и в студиото на Милен Цветков, който захапал Каканашева с пиперливи въпроси още от сядането й на столчето срещу него. След като тв водещият я изкарал извън равновесие, Мегз започнала да плаче неистово и получила гърч. Цялото й тяло се тресяло, сякаш й пускали ток, разказват очевидци от Нова телевизия. Наложило се записът да бъде прекратен още на втората минута, а дизайнерката била изнесена на носилка и откарана в болница по спешност.

Припадъците й се повтаряли и в ежедневието, предимно в стресови за нея ситуации. Подобна криза моделиерката получила и в авариралия си на средата на софийски булевард джип. Тогава огромен камион охлузил боята на автомобила й и тя отново проявила симптоми на гърч.

Близки до скандалната шивачка твърдят, че състоянието й се дължало на напрежението в работата й, комбинирано с антидепресантите, които приемала.

Дизайнерката тежала едва 43 кг, а хапчетата идвали твърде силни за нейния организъм. Макар да виждала, че не й влияят добре, тя отказвала да проведе консултация със специалист, защото вече била пристрастена и не си представяла ежедневието си без тях.