ПО ПЕРНИШКИ! Няма да повярвате как майката на мъжа, дето запали цигара на бензиностанцията, оправда идиотията му

7 Dni Sofia05.10.2017
4

Майката на перничанина Едуард Ерменков, който отказа да загаси цигарата си на столична бензиностанция, смята да съди бензинджията Христо Димитров.

„Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали”, каза майката НА 25-ГОДИШНИЯ МЪЖ пред Нова телевизия.

Жената смята да заведе дело срещу мъжа, загасил с пожарогасител цигарата на сина й за нанесени вреди. Тя твърди, че от пяната очите на момчето са пострадали много. По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

„Демонстративно си дърпа от нея. Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон”, разказа Христо. Вбесен от реакцията на момчето, служителят грабва пожарогасителя. „Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи”, разказа още Христо.