Защо българските медии мълчат? Край на делиорманщината! Не е истина какво направи УЕФА с Лудогорец! Иде революция и у нас (Снимки)

7 Dni Sofia30.09.2017
_49T4439(1)

Мачът от Лига Европа Лудогорец – Хофенхайм (младежи) мина и отмина. Фирменият проект на Кирил Домусчиев получи дежурните похвали във фирмените му медии и дотам.

А голямата новина от четвъртък вечерта е друга! УЕФА сложи точка на делиорманщината. Край на местния ага, отнасящ се към гостуващите фенове като башибозук с рая.

Забелязахте ли къде беше агитката на немците? В сектор А! Не в концлагера, изграден за гостуващи агитки. Там феновете са поставяни в някаква плексигласова клетки, където ги третират като животни.

Е, след сигнал от ръководството на Хофенхайм, делегатът в Разград е разпоредил ултрасите от Германия да получат адекватни за 21-и век места! Т.е. такива, на които могат да получат поне…въздух. Затова и секторът за гости остана празен!

Духът е пуснат от бутилката! Сега, ако има нормални футболни шефове, ако не всички са васали на делиорманщината, човекоподтисническото отношение към ултрасите в Разград трябва да бъде атакувано. Защото и феновете на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо Пд, Берое, заслужават и това, което колегите им от Германия – поне въздух!

коментар

  • Алтан

    30.09.2017 at 13:41

    Хората от Германия не блъскат не чупят не палят… Може би и за това са седнали там !! Във България няма страх няма култура полицаите ги имате за клошари жандармерията и военните за циркаджии…
    Отивайте в Германия там палете чупете и тогава елате и кажете че стоите в клетка (Ако успеете)

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.