Г-н Михайлов, вие сте страшна делиорманска ку.ва! А знаете ли каква е съдбата на всяка ку.ва?

7 Dni Sofia23.09.2017
борислав михайлов кирил домусчиев

Може би съм един от малкото, които могат да кажат в очите на Борислав Михайлов, че е курва! Жалка, мъжка, зачеркнала всичко, заради което някога беше народен любимец.

Беше лятото на вече не си спомням коя година. В Ловеч предстоеше мач от евротурнирите. И тогава се разбра, че на него ще присъства и президентът на румънския съюз. Което прекрои алкохолните планове на Бобката. Ще не ще, пияницата цъфна в града на люляците.

От уважение към миналото ще спестя в какъв алкохолен делириум съм го виждал. От уважение към бъдещето обаче ще споделя нещо друго. Преди мача Бобката си поръча проститутки за вечерта. Не от Ловеч, а от София, от Джофри, той знае за кого става дума. Две за него и „две за колегата“ от Румъния.

На сутринта едно от момичетата трябваше спешно да се връща, имаше важен изпит. Останалите си спяха по стаите. И тогава то помоли Боби, който вече беше станал да се прибира, да я хвърли до столицата. Беше с джип, беше сам, нищо не му струваше.

Славният вратар, който иначе цяла вечер помпаше мускули пред жриците каква била Мария Петрова за него, взе да фъфли, че е известен, че ще го видят, че ще се заговори…Пич, накъде повече да се говори, та ти си чукаше секретарката!? И целият свят го знаеше.

А Бобката така и не откара момичето. Други хора я изпратиха с такси. Което не попречи на Бобката после да каже на Джофри, че за една няма да плаща, защото я е…прибрал. Курвенска работа е на гърба на курвите да спестяваш пари.

И още много такива случаи знам. И за онези пари във вестници, които дойде да си вземе в ресторанта на майстор Миро от софийски бизнесмен, който по-късно зверски предаде. А покрай онзи мач България – Естония ли беше в Турция, какви неща се случиха…Ами в „Чинечита“ до нас да повърнеш върху…

Малката подробност е, че целият този курвалък Борислав Михайлов експлоатираше през годините за своя сметка, без да пречи кой знае колко на клубния ни футбол. Но сега вече е нетърпимо. Бобката е стиснат като проститутка, която не иска да гълта, но я държат за гърлото. И тя ще не ще гълта.

Имай малко достойнство, бе, г-н Михайлов! Като такъв ли искаш да останеш в историята?

Стига рязал Левски, стига клал ЦСКА! Какво е това днес, какво беше вчера, а какво ще е онзи ден? 10 кръга, 10 тесли за ЦСКА. Гадни, долни, курвенски! Ще кажеш, ама това е работа на реферите. Извинявай, ама не назначи ли ти тъп разносвач на флагове да дирижира реферската гилдия? Не позволяваш ли админ на реферите да е французин, чиято заплата не плащаш ти, а един хапчепроизводител? Този утре я го има, я го няма. Преди него бяха братята от Дупница, след него ще са братята от Гъзница…

А ти, г-н Михайлов, оставаш и ще живеещ със срама, който трупаш днес като курва.

ПП: Г-н Михайлов, чел ли сте „Нана“? Такава е съдбата на всяка курва.

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ

2 коментара

  • V.V

    23.09.2017 at 12:43

    Браво, г-н Зарков!!!! Радвам се, че все пак някой има смелостта да напише нещо такова. Тези двете трябва да се махнат час по-скоро, Лошото е че някой хора са се примирили със съдбата си на поемащи и не надигат глава. Аз смятам, че феновете на 2та софийски гранда трябва да поведат войната с к-вата и даващия.

  • Отлично г-н Зарков!За предатели и гьонсорати като флейтиската и Домусагата на чиито орган свирка не трябва да има милост.Да им се изкарат всички керливи ризи наяве.Този футболен съюз е организирана престъпна група работещ за убиването на българският футбол.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.