Нагла! Звездата на bTV се оплака, че трудно преживява с 18 000 лева на месец!

7 Dni Sofia01.08.2017209136
ани салич

С чутовна изцепка се разписа Ани Салич в една от редките си изяви извън четенето на новини в телевизионно студио. Звездата от Нова тв се ожали от ниска заплата, която според нея дава право да се укриват доходи и да не се плащат данъци.

Екранната партньорка на Ники Дойнов се изказа в защита на всички, които пестят от данъци, като лъжат държавата колко пари получават. Това стана в на пръв поглед безобидно интервю пред развлекателното БГ Радио. „В България много популярните, които работят – като нас, защото и вие сте много популярни, не изкарват много пари”, обърна се Ани Салич към водещите Симеон Колев и Богдана Трифонова.

„Това е пълна измислица – че ние изкарваме много пари. В сравнение с околните държави вие знаете колко изкарваме – аз знам за вас, вие знаете за мене. Така че един много популярен като нас, ако крие данъци, за да спести тези пари и да прави нещо добро или пък да поддържа своя имидж, или около себе си да създава някакво благо, да, бих го оправдала”, обяви водещата на новините.

Слушатели бяха потресени от това признание, което идва от устата на една от най-авторитетните тв водещи, която е посланик на много социални проекти, често провеждани с подкрепата на държавни и обществени институции. Според тях ключови са думите „за да поддържа своя имидж”.

Колкото до ниската заплата, от която водещата се оплака, слуховете в Нова не са в подкрепа на думите й. Според това, което се шушука в телевизията, месечното й възнаграждение надминава заплатата на Гала, която още преди години била 10 бона, а в момента вероятно е повече. За новинарката се говори, че на месец прибира 8 хиляди, като й се полагат още 10 бона във вид на премия.

Тези общо 18 хиляди лева вбесяват репортерите в телевизията, които взимат толкова кажи-речи за цяла година. Самата Ани призна преди време, че когато е напускала Би Ти Ви, за да отиде в Нова, бившите работодатели са й предлагали премия колкото заплатата й за 10 години напред, само и само да остане. Спряга се сумата от 500 000 лева. Салич обаче отказала. Съдейки по слуховете за сегашното й възнаграждение, не е сгрешила.

6 коментара

 • Каката

  01.08.2017 at 19:20

  Да й дам моята пенсия,която не е малко,а да не говорим за тези с до 200 лв!

  Reply

 • filopat

  02.08.2017 at 10:40

  99 % от хората крадат когато и по колкото могат ! Криенето на данъци е един от десетките начини , но богатите гледат 0,6-те % ” клас “… 😂

  Reply

 • filopat

  02.08.2017 at 10:46

  99 % от хората крадат колкото и когато могат . Криенето на данъци е един от десетките начини . Но богатите са се втренчили в 0,6 -те % клас… 😂

  Reply

 • 4esten

  02.08.2017 at 22:22

  Ей, САНДВИЧ! Малко ли се нагуши през всичките тези години с гъзене, лизане, лъжи и клевети???!!! Не стига че нищо незначително не правиш в този ефир ами се и оплакваш че не ти дават достатъчно за това голямо НИЩО!!!! Ти нямаш срам, прото защото не разбираш значението на тази дума. Да не говорим за съвест…. Повръща ми се от теб, боклук!

  Reply

 • вг

  03.08.2017 at 9:53

  Големите “звезди” имат и големи разходи.Те не могат да се позволят хотел под 5 звезди,вечеря под 2-3 хиляди,приятно прекарване с друга “звезда” под 10000/нощ и т.н.Бъдете благодарни,че все още са тук да ви “радват” и пълнят окото.
  Ще ви утеша,че лъскавият живот е до време.Бъдещето е твърде неопределено:нови началници,нови вкусове и тенденции,целулит….

  Reply

 • Йоана

  08.08.2017 at 10:59

  А питаш ли тея дето получават има няма 120 ЛЕВА на месец как се оправят, как и във какво живеят, кой като те не са виждали накуп тези пари дето тебе ти не стигат.. Наглост и дивотия до безбожие, че си седнала за 1 час там и да казваш каквото ти е написано и нищо незначително не работиш, а взимаш луди пари и ‘Едва преживяваш’ ти нормална ли си, айде живей 1 месец със 120лв да те видиме тогава как ще се оправиш, тебе само за пудрите по физиономията няма да ти стигнат..

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *