Маргарита Попова: Ще вдигнем доходите ако произвеждаме повече и по-качествено

Маргарита Попова

Бившият вицепрезидент и заместник-председател на БСК Маргарита Попова смята, че България се нуждае от стратегия за повишаване на доходите и я определи като мероприятие с дългосрочна визия.

“Тя е част от големия план за икономическото възмогване на страната”, каза Попова, която днес в Тутракан има среща с представители на малкия и среден бизнес, предаде БТА.

По думите на Маргарита Попова разработването на стратегията трябва да стане “заедно, на масата на преговорите”, от работодателските организации, държавата и синдикатите. Тя смята, че е нужно да се обмисли “дали не трябва да предначертаем икономическата карта на страната”. ”

Просто трябва да се мисли за това да укрепнем икономически, да можем да произвеждаме повече, по-качествено – само така доходите ще може да нараснат и хората ще да бъдат по-удовлетворени”, заяви Попова и подчерта, че трябва да се чуе гласът на хората на бизнеса по места. Маргарита Попова каза, че въпросът за заплащането на добавка за стаж и за придобита професионална квалификация остава отворен и ще се дискутира в Националния съвет за тристранно сътрудничество. “Това е един мъничък детайл от въпроса за доходите и от големия въпрос за икономическата и социалната политика в държавата”, подчерта Маргарита Попова.

2 коментара

 • Ако

  27.07.2017 at 16:34

  Ако се на ака. Долни мерзавци сте,мамка ви.

  Reply

 • Времето дойде

  27.07.2017 at 16:47

  Маймуни грозни,само наставления давате на народа, вий кога ще започнете да работите,? Спрете да крадете долни мизерници ,нагли безсрамници сте и в червата. Ноооо краят ви наближава мислете му какво ще ви прави народа дето се гаврихтес него толкова години

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *