Само месец след смъртта на Феди Башур, Емилия поднови участията си на сцената! Какво каза за него тя, след като…

Емилия Феди

Малко повече от месец, след като обяви, че се оттегля от сцената заради катастрофата, при която загина синът Феди на годеника й Жорж Башур, Емилия взе ново важно решение, касаещо професионалния й живот, предаде Блиц.

Певицата реши да поднови участията си.

За първи път след фаталния инцидент, изпълнителката на „По-силна ставам“ ще даде тон за песен пред феновете си в Бургас този петък.

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет – Boston University и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго…Няма отговор на въпроса: Защо? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос“, написа Емилия в социалните мрежи дни след трагедията.

Припомняме, че Феси почина при тежък инцидент на магистрала „Тракия“. В колата по време на катастрофата били и певицата и Жорж Башур, които се разминаха с леки наранявания.

Тази събота пък се навършиха 40 дни от смъртта на момчета, а баща му разтърси мрежата с думите си.

В личния си фейсбук профил певицата сподели публикация на годеника си, на която се вижда тъжната вест, отбелязваща 40 дни от смъртта на момчето.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории