Мега Скандал! Излезе таен запис от „Черешката на тортата“ на шокиращата разправия между Кулагин и Нора Недкова (ВИДЕО)

Нора недкова

Запис на най-коментирания скандал. Този между Кулагин и Нора Недкова в „Черешката на тортата“, предаде HotArena.


Шокиращата караница, която не беше излъчена в ефир, поради настояване на плеймейтката, ебила записана с телефона от режисьора на фолк-клипове – Люси Иларианов, който обича интригата. Люси също участва в риалити формата, обаче е направил грешката да пусне на всеослушание записа във фризьорския салон, където ходи приятелката му Ани Хоанг. Цялата истина е, че бой между двамата е нямало! Нора Недкова не е пребила Кулагин, както беше обявено в множество сайтове, а само го е заплашвала.

В записа ясно се чува как плейметката, под въздействието на алкохол и опиати, врещи и се тръшка в транс, докато заплашва гримьора. Кулагин очевидно изобщо не й обръща внимание, защото е напълно спокоен и приканва екипа да снимат излагацията на новоизлюпената плеймейтка.

Обиди нетипични за жена, произлизат от устата на Нора. Тя се жалва, че Кулагин е изпил енергията и увеличил бръчките й. Мис плеймейт повтаря само „бръчките ми, бръчките ми, вдигаш ми бръчките“. В записа плеймейтката признава, че има и мъжки полов орган.

Цяла седмица изнервената моделка била с нарушен хормонален баланс и сън, заради провокативния Кулагин. В записа го заплашва с изнасилване от мутри и побой. В края на цирка, Нора хвърля дори чаша, с която обаче не улучва Кулагин, а режисьора на „Черешката“ – Калоян.Нещата излизат извън контрол и хора от ресторанта сигнализират на 112, защото Нора нарушава обществения ред с крясъци и вулгарен език.

Патрулка пристига и озаптява Недкова, след което униформени я ескротират до районното управление.

Източник: HotArena

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории