Жестоко нападение с бухалки! Пребиха семейство с 12-годишно дете, пострадалите мълчат…

линейка

Нападатели са пребили семейство в столичния кв. Бояна вчера. Това заяви току-що пред журналисти в Бургас главният секретар на МВР Младен Маринов. Има сигнал за пребити лица в Бояна, те са прегледани и освободени, тъй като не се налага болнично лечение. Полицията работи, надявам се лицата да пуснат съответните жалби. Търсят се свидетели, видеокамери, посочи още Младен Маринов.

Междувременно, депутатът от БСП Иван Ченчев попита от трибуната на Народното събрание дали мутренските времена са се завърнали в България. Той оповести криминалния случай от снощи, като поясни, че 12-годишно момче, 35-годишната му майка и 40-годишният й съпруг са били пребити с бухалки.

Нападението е било извършено вчера около 2:30 и 3:00 часа, но за него се е разбрало едва днес. От МВР поясниха, че нападението е станало в района на „Боянското ханче“. Веднага след това е бил подаден сигнал на тел. 112, а пострадалите са откарани в „Пирогов“ и по-късно освободени.

До този момент обаче тен не са подали жалба в полицията за нападението. По тази причина новината не е била отразена в бюлетина на МВР.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.