Прецедент! Отпадналите участници от „Гласът на България“ подкрепяха на финала Ягода, въпреки, че…! Ексклузивни снимки!

26804562_10214699166454682_5719659957936534032_n

Истинска изненада на финала на „Гласът на България“, беше подкрепата на отпадналите участниците към Ягода, която също отпадна с някои от тях, още предният път, предаде репортер на 7dnisofia.bg. Победител стана Ния, която впечатли и изуми всички с гласа си!

Участниците бяха с тениски на ягоди, което изразяваше негодуванието им от отпадането на уникалната целогодишна Ягода. Лъчезарната талантлива Ягода Тренева беше една от най-подкрепяните, дори и сред участниците и голямата конкуренция тази година в предаването. До този момент не се бе случвало да има такава агитка сред конкуренти, всички много се сближили и дори близки на други участници гласували не само за своите познати, а и за други.

Близките на Рафаел, например, гласували с есемеси, повече за Ягода, отколкото за Рафаел, това сподели самият той пред екипа на предаването. До колко това е истина, или шега, може само да предполагаме.

Защо Ягода стана такава любимка на всички? Лъчезарното момиче, освен усмивката и харизмата си, се оказа, че има и страхотно чувство за хумор, тя забавляваше всички зад кулисите и успокояваше останалите. Оределено се открояваше от другите, отбелязаха очевидци.

Трио Тринити скандираха „Ягода“ и показваха своите тениски в нейна подкрепа, нищо, че отпаднаха в един епизод.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.