Деси Радева се нахвърли на „Капките“: Славин ме изнервя! Ето кой е трябвало да бъде победител според нея…

Десислава Радева

Финалът на шоуто „Като две капки вода“ отекна чак на „Дондуков“ 2. Първата дама Десислава Радева избухна с остра критика към победителя Славин и изпълнението му на финала – парчето „Хайуей стар“ на Иън Гилиън от „Дийп Пърпъл“.

„Славин ме изнервя някак си! Уважение към него, но… Половин тон го делеше! От него чувах само високи тонове, но не видях изграждане на образ“, скочи съпругата на държавния глава. По думите й по време на цялото предаване Славин не е успял да се слее с „героя“ си на сцената, за разлика от други състезатели в „Капките“. Като фен на рока Радева дори илюстрира какво е добра интерпретация на любимия й Иън и парчето му „Хайуей стар“ – изпълнение на рокаджията и неин близък приятел Ясен Димитров.

Съпругата на Румен Радев призна и че е имала собствен фаворит за голямата награда в шестия сезон на шоуто – получилият „среброто“ в надпреварата актьорът Иван Юруков.

„Ако тръгнем от формата на предаването, то е за успешно влизане в образ, в което Иван беше безапелационен“, не спира Радева. Именно актьорът Иван, който изпълни на финала песен на „Бийтълс“, но публиката го класира на второ място, получи адмирациите на първата дама. Съпругата на президента е поклонник на рок музиката и легендарни банди като „Дийп Пърпъл“, „Моторхед“ и „Уайснейк“, но преди време обяви, че Дейвид Ковърдейл е бил първата й ученическа любов, затова и се възмущавала, когато някой издевателства над любимите й парчета, предаде „БългарияДнес“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.