ЦСКА представя официално новите си футболисти на 7 юли. „Червените“ до последно ще се борят за подписа на Енрике

цска

ЦСКА ще направи официалното представяне на отбора си за новия сезон на 7 юли (събота). За тогава е планирана контрола на „Армията“. В тази среща летните попълнения на червените ще направят дебют пред българска публика. Има малка вероятност представянето на селекцията да бъде изместено с ден по-рано – на 6-и, петък, в случай че ЦСКА е гост в първия мач в Лига Европа.

Завръщането на международната сцена ще е на 12 юли, реваншът е на 19-и, а се очаква домакинството да е на „Армията“, която покрива изискванията за този етап от надпреварата. През последните две години ЦСКА игра на официалното си представяне срещу Удинезе през 2016-а (0:0) и с Берое миналата година (1:0).

Червените ще вземат между 5 и 7 нови попълнения, като се търсят вратар, играчи на всеки пост в защитата, вътрешен халф и централен нападател. Не е изключено да се привлeче крило, но само ако се стигне до раздяла с някой от фланговите нападатели. ЦСКА иска да задържи Енрике, като е отправил предложение до Атлетико Минейро за правата му.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории