ЦСКА без куп основни играчи срещу Берое

2ро-Левски-ЦСКА-18-1280x853

Халфът на ЦСКА Кристиян Малинов няма да е титуляр в последния кръг с Берое в неделя, а вероятно изобщо няма да се появи и в игра, пише „Тема спорт“. Той ще бъде съхранен, за да не получи жълт картон, което би довело до наказание от 3 мача. При положение че бъде санкциониран срещу заралии, Малинов ще трябва да пропусне срещите в началото на следващия сезон. Затова и ЦСКА едва ли ще рискува с включването му в последния шампионатен кръг.

Сред 11-те на ЦСКА за домакинството на Берое ще настъпят доста промени. Двама са наказани – Стойчо Атанасов и Пинто, а Манолев и Жеферсон са контузени, както и Укра, Китанов и Каранга. Барт пък най-вероятно ще получи шанс за изява в центъра на защитата.

Като десен бек ще се търси нестандартно решение предвид наказанието на Стойчо Атанасов и контузиите на Манолев и Дюлгеров. При това положение в тази зона или ще бъди ползван някой юноша, или ще се стигне до преквалифициране.

Отляво се очаква да стартира Александър Георгиев. В титулярния състав ще попадне и 17-годишният Антов. В халфовата линия сред 11-те ще е и Лое.

„Тема спорт“

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.