Само в 7DniSofia.bg

Ослепителна! Ето я новата фаворитка на Сашо Диков! Вече я вкара в…

7 Dni Sofia11.06.2017
петя кертикова

Шок и ужас цари в телевизията на Сашо Диков. Така описват ситуацията служители в BIT, дни след като тръгна новата програмна схема. Тя стартира в понеделник, 5 юни, а неин архитект е самият Сашо Диков.

Уж централата на BIT е в Чикаго, поне така бе заявено при създаването й, но всичко в нея се командва от София. По-точно от бившия спортен журналист Диков. Той стана програмен директор и сега коли и беси. Диков се клел пред шефовете,  че ще вдигне рейтинга.

Идеята на Сашо била в BIT новините вече да се правят в България и лека полека да офисът  в Чикаго или да се закрие, или да се сведе до кореспондентско бюро. В този случай обаче е интересно какво ще стане с емблемата на телевизията  – Ралица Василева.

Тя бе поканена като звезда и лице на BIT при нейния старт. Явно времето й вече изтича, защото на хоризонта се задава нова любимка – Петя Кертикова.

Централната емисия новини вече е от 22,30, а няколко часа по-рано е предаването на Люба Кулезич, която всяка вечер е на екран. Нейното предаване, впрочем, е най-гледано в телевизията – два до три пъти повече от останалите рубрики на канала.

За водеща на централната емисия правела репетиции въпросната Кертикова. Тя е бивша лекоатлетка, която преди 10 години кацнала в Далас, за да продължи там спортната си кариера, поне така твърди самата тя. Мечтата на някогашната спортистка била да е водеща на новини и навремето Ясен Дараков, който също е ангажиран с BIT при основаването й,  я взел в чикагското студио.

Кертикова станала безспорната фаворитка на Стажанта и благодарение на това ще е цял час на екран като водеща на централните новини. Досега тази чест се падаше на Ралица Василева, която не е ясно дали ще преглътне нововъведенията на програмния шеф.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории