Интересът към звездата на ЦСКА не стихва!Полски гранд по петите на Десподов

Десподов

Един от водещите полски отбори Лех Познан иска крилото на ЦСКА Кирил Десподов. Новината бе съобщена вчера от Пьотр Волошик журналист в популярното издание Przeglad Sportowy.

Полякът написа в социалната мрежа Twitter: „Лех Познан следи и е силно заинтригуван от Кирил Десподов, 21годишния нападател на ЦСКА“. Съобщението на Волошик породи сериозен интерес, като десетки привърженици на Лех се интересуваха от представянето на Десподов през сезона.

По-рано през зимата се появи информация, че Легия Варшава също следи 21-годишното крило, така че Лех се превръща във втория тим от Екстракласата, заинтересуван от Десподов.
Клубът от Познан е сред успешните в страната, като има 7 титли, за последно през 2015 г., а през този сезон се бори за място в тройката.

ЦСКА е склонен да продаде Десподов още това лято, но само при много изгодна оферта. Лех и Легия едва ли ще са способни да извадят достатъчно добро предложение.

Припомняме, че през 2011 година ЦСКА продаде на Лех друго свое крило – Александър Тонев. Сделката бе на стойност 400 000 евро. Сумата, на която е оценяван Десподов обаче, е в пъти по-висока.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории