Политици за Слави! Това явно е новият проект на телевизионния водещ, който ще проведе събеседвания с граждани от страната и чужбина, които искат да участват в евентуален бъдещ политически проект!

Слави Трифонов

Днес и утре Слави Трифонов ще проведе събеседвания с граждани от страната и чужбина, които искат да участват в евентуален бъдещ политически проект, предаде скандал.бг.

„Заедно с уважаваните от мен колеги – доктор Иван Нинов, професор Атанас Раденски и Йордан Бъчваров – ще проведем второ събеседване с тези образовани българи, които заявиха желание да участват в промяната на политическата система“, написа телевизионният водещ преди време в публикация в своя Facebook профил.
„Събират се хора, които разсъждават по един и същи начин, както е в любовта. Събират се хора, които гледат в една посока“, обясни Слави на една от участничките в събеседването, което започна преди минути и се излъчва на живо в интернет.

„Уважаеми сънародници, както бях обявил, аз проведох лични, индивидуални срещи с всеки един от тези, които избрахме на последното събеседване. С тях вече подготвяме конкретни стъпки, които в практичен срок могат да се приложат и да доведат до реална промяна в най-важните сектори на обществения живот.

Сектори, които засягат всеки един български гражданин – като здравеопазване, икономика, финанси, туризъм и т.н. Истината е, че сред тези българи, с които се срещам и работя, има хора, които могат да бъдат далеч по-адекватни от сегашния, така наречен, политически елит в законодателната и изпълнителната власт. Междувременно при мен продължават да пристигат много писма от наши сънародници от България и чужбина, които искат да се включат в тази инициатива“, коментира в края на април Слави Трифонов.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.