Атанас Зафиров от БСП със сензационна прогноза: Очаквам оставка на правителството до няколко месеца!

Атанас Зафиров

Коалицията върви към личен завършек, който очаквам след няколко месеца да падне от власт.  Очаквам оставката в най-скоро време и да отидем към предсрочни избори., Гафовете на които сме свидетели, се застъпват един след друг, каза Атанас Зафиров в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал3.

Нашата задача не е да бутаме когото и да било, а да покажем на народа, че има алтернатива. Когато той осъзнае, че има нужда от промяна, всичко ще се случи.  Не бива да забравяме, че ГЕРБ управлява в последните 2 години и кой управлява по-добре е много лесно да се каже. Попитайте хората дали са добре и дали са доволни, че 20 процента живеят под социалния минимум, а 30 процента около него, категоричен беше той.

Фактът, че за 1 година 30 хиляди че са напуснали България показва лошо управление. Водещият вектор в Нашето управление е бил социалният. България продължава да е най-бедната и най-болната в Европейския съюз. По време на управлението на БСП, България падна с около 30, 40 позиции в тези класации. Това е на базата на анкети , сподели още Зафиров.

Тютюнопушенето в голяма степен касае здравеопазването. Защитавам мнението, че трябва да се разреши, но това не касае БСП. Лично Корнелия Нинова каза, че ще гласуваме по съвест. Забраните не се спазват. Фактът, че те това няма да намали броя на пушачите, както и генерира корупция. Защо обаче точно сега се тръгва да се прави и защо го внася Валери Симеонов е друга тема, каза Зафиров.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.