„24 часа”: Белчев май си тръгва, новият треньор може да е …

стамен белчев

Има голяма вероятност Христо Янев да довърши сезона като наставник на ЦСКА, твърди „24 часа“. Доверието на феновете към Стамен Белчев рухна окончателно след загубата от Ботев (Пловдив), която коронова Лудогорец като шампион. От един месец „червените“ са в уникална криза. Оставането на Белчев се приема като тотално примиренчество и подклажда слуховете за някакви задкулисни действия. Няма треньор в историята на ЦСКА, който да е запазил поста си след подобен чутовен провал.

От кандидат за титлата и купата „червените“ останаха с празни ръце. В момента се търси нов треньор, който да поеме отбора от лятото, но много от феновете настояват Белчев да бъде махнат светкавично.

Главната причина за провала е разделението между българи и чужденци в съблекалнята. Белчев открито подкрепил българите след загубата от Лудогорец и заради това имало ответна реакция.

Христо Янев е на работа в ЦСКА заедно с целия си щаб от сезона, когато тимът спечели Купата на България от трета дивизия, и няма проблеми да води тима в оставащите 4 мача, които са без значение за крайното класиране.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.