Локо (Сф) без право на грешка в железничарското дерби

Младен Додич

Локомотив София приема днес Локомотив Горна Оряховица в последен мач от 27 кръг на Втора лига. Столичните железничари нямат право на грешна стъпка, тъй като останалите три тима, замесени в битката за промоция, записаха победи – Царско село, Ботев Враца и Монтана. При успех червено-черните отново ще се доближат на три точки от лидера, на който гостуват в следващия кръг. През есенния дял Локо Сф падна при визитата си на Локо ГО с 0:1 и ще има едно наум. То обаче ще е насочено и към сблъсъка с Царско село след седмица, който може да се окаже решаващ за първото място и директната промоция.

И днес наставникът на столичани Младен Додич няма да може да разчита на най-новото попълнение Цветан Генков. През миналата седмица нападателят най-после подписа с Локомотив София, но необходимият документ от последния му клуб Окжетпес (Казахстан) не дойде на време. Днес до 17:00 часа, ако това се случи, Генков може и да попадне сред 18-те. Вероятността обаче е твърде малка. Интересното е, че горнооряховци са последният му отбор у нас.

„Жълтата карта не пристигна навреме и той засега няма права. И този мач, както досега, ще мине без него в състава. Нямаме проблеми с контузени и наказани играчи, ще може да използваме най-доброто. Локомотив Горна Оряховица ни победи в първия дял. Чакам труден мач, защото на противника му трябват точки, за да се спаси. За нас пък всеки двубой е финал. Всички конкуренти спечелиха и ние нямаме право да изоставаме от тях. За подценяване и дума не може да става“, сподели пред „Тема Спорт“ сръбският наставник на червено-черните.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории