Намери си майстора: Светлана Гущерова призна кой я командва непрестанно, не излиза от вкъщи без да…

светлана-гущерова

Светлана Гущерова с охота се оставя в ръцете на други хора, които да ръководят живота й и то до най-дребния детайл. Причината е свързана най-вече с вярата й в астрологията.

От години жената на бизнесмена Християн Гущеров се доверява на астроложката Габриела Атанасова, която наричали Близначката, тъй като има сестра близначка. За всичките си четири раждания досега Светлана се доверила на съветите на Габи за разположението на звездите.

Всъщност Светлана Гущерова не правела и крачка без да се посъветва с астроложката, която ръководи не само личния й живот, но и бизнес начинанията й, успехите в които Гущерова е убедена, че се дължат именно на това.

Пресен пример е бизнеса на милионерката със собствената линия пижами. След астро съвет тя я пуснала на пазала на 16 май, точно в 10:30 ч. сутринта, пише „Стандарт“.

„Аз съм голям фен на астрологията. Затова напълно се доверявам на любимата си астроложка Габриела Атанасова, която ме съветва за всичките важни неща, които се случват в живота ми. Затова и завръщането на бранда ми се забави“, пише наскоро Светлана в профила си в социалните мрежи, с което и още веднъж потвърждава горните редове.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории