Жесток скандал избухна в парламента! От БСП скочиха на Цвета Караянчева

Цвета Караянчева (2)

Поредният скандал избухва в началото на парламентарния ден. Фитилът отново запали БСП, мишената отново беше ГЕРБ и по-точнот председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

„Г-жо Караянчева извинете се на БСП и българските граждани, затова че спекулирахте, че не внасяме законопроекти“, заяви зам.-председателят на парламентарната група на „БСП за България“ Драгомир Стойнев от парламентарната трибуна.

„Недопустимо е да се заявява, че БСП няма законопроекти, а само декларции. Има законопроекти, има такива, които не се гледат с месеци и не е нормално председателят на Народното събрание да не знае какво се случва тук. Само този път да не се окаже, че е виновен началникът на деловодството, така както се оказа, че началникът на охраната е виновен, че хората с увреждания не бяха допуснати в парламента“, каза Стойнев.

„Извинявам се на БСП, но в никакъв случай не може да ме обвинят в некомпетентност“, отговори Караянчева от своя страна. Тя се съгласи, че на 19 април има внесени от БСП процедурни правила. „За което се извинявам. Благодаря за забележката“, каза Цвета Караянчева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.