Екшън в Разград! Футболист на Лудогорец налетя на бой на съдията (ВИДЕО)

75-Лудогорец-ЦСКА-320x320

Скандалите след края на мача между Лудогорец и ЦСКА продължават да валят един след друг. Наблюдателни фенове сигнализираха за скандална ситуация, на която никой не обърна внимание по време на мача. А именно как играч на Лудогорец удря главния съдия Станислав Тодоров.

В последната минута на мача Мисиджан се спречка с опитния защитник на ЦСКА Николай Бодуров. Реферът Станислав Тодоров бързо отиде да разтърве двамата играчи, но обезумелия футболист на Делиорманци го удари. Вместо да му покаже директен червен картон обаче Шуменски просто се обърна и продължи да ръководи мача.

Сега въпросът е дали Дисциплинарната комисия ще има смелостта да накаже Мисиджан по видеозапис или отново ще си затвори очите за явно провинение на играч на Лудогорец. Защото май от БФС се самосезират само, когато трябва да бъде издействано наказание на някой от ЦСКА.

Мисиджан удря съдията /Видео/

Как ще коментирате това? Мисиджан удря съдията, а той не реагира! Ако това беше играч на ЦСКА дали нямаше да отнесе директен "червен" картон?via/ Vassil Velikin

Публикувахте от 7 дни ЦСКА в 7 април 2018 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.