Само в 7DniSofia.bg

Левски копае дъното все по надолу! Загуби от Ботев (Пловдив) с човек повече

R1W3421-320x320

Левски продължава с неубедителното си представяне през пролетта. Сините загубиха с 0:1 при гостуването си на Ботев (Пловдив), въпреки че играха с човек повече през второто полувреме. Дори и с числено превъзходство обаче възпитаниците на Делио Роси не успяха да наложат волята си и дори трябва да се радват, че не записаха доста по-голямо поражение. В герой за Ботев се превърна юношата на Левски Стивън Петков, който се появи в края на мача и малко след това вкара единствения гол.

Още в третата минута вратарят Кайзер сбърка, но след това поправи грешката си, като изби в корнер. Малко след това пък Жоао Паоло със страхотен диагонален удар нацели лявата греда на Божидар Митрев.

След четвърт час игра дойде и най-спорното положение до този момент в мача. Серкан Юсеин влезе много грубо в краката на Васил Панайотов, като заслужаваше червен картон, но реферът Петър Костадинов му даде жълт картон.

В 28-ата минута Обертан нацели горната греда на Ботев, след като засече центриране на Цветкович, а малко след това Кайзер отрази с вещина шут на Паулиньо.

Бившият играч на Левски Димитър Пиргов беше изгонен с директен червен картон в 40-ата минута. Бранителят тръгна на финтира Обертан, който му отне топката и тръгна сам срещу вратаря, след което играчът с №3 го фаулира. Съдията, който по-рано му спести жълт картон, му показа картон с червен цвят. Буквално в последните секунди на първата част Тодор Неделев също разтресе гредата на Митрев. Националът стреля прострелно от малък ъгъл, като топката се отби в дясната греда на „сините“.

На почивката Пламен Димов влезе на мястото на Ндонгола, като „жълто-черните“ започнаха да играят 4-4-1. В 52-ата минута Гомез пробва рефлекса на Кайзер, който първо изби, но след това хвана топката. При следващата атака пък изстрел на Вутов също излезе в аут.

В 67-ата минута Жоао Паоло се пребори с Ейолфсон, след което преодоля двама бранители и стреля силно, но Митрев изби в корнер.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.