Само в 7DniSofia.bg

Жестоко убийство потресе България! Пребиха до смърт мъж с метални тръби и колове…

полиция

Жестоко убийство потресе Видинско, съобщава „Булнюз“. 52-годишен мъж е пребит до смърт с метални тръби и дървени колове от двама авери след пиянски скандал.

Трупът е открит вчера в къща в село Градец. Кметът сигнализирал, че жители на населеното място се натъкнали на ужасяващата гледка, Те видели съселянина си мъртъв, с множество наранявания по главата и тялото. Последвалата аутопсия във видинската болница потвърдила първоначалните данни за извършено убийство.

Криминалисти незабавно се заели да разплитат случая. Само за часове те разкрили извършителите на бруталното престъпление.

Оказало се, че кървавата сцена се е разиграла вечерта на 28 март.

Трима души се били събрали на по чашка в дома на 49-годишния М.Ф. След като обърнали солидно количество питиета, между тях избухнал скандал. Домакинът, заедно с 57-годишния И.М., скочили на третия мъж и започнали да го налагат с каквото сварят. Според разследващите раните му са причинени от дървени колове и метални тръби.

След като разбрали какво са направили, двамата нападатели си плюли на петите и зарязали тялото където си е било. Едва 3 дни по-късно на местните им направило впечатление, че не са виждали съселянина си и започнали да го търсят.

Извършителите на деянието са заловени и приведени в полицейския арест. Образувано досъдебно производство, работата на разследващите продължава под ръководството на наблюдаващ прокурор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.