Удар по президента! Пиар експерти попиляха жестоко Радев: Когато не си интересен и няма какво да покажеш, започваш да се превърташ на лоста

Румен Радев Президент (9)

Не се знае колко спонтанно е решението на президента Радев да се превърти на лоста. Все пак той е обграден от служители на НСО, а пред него върви един от тях и става ясно откъде точно държавният глава ще мине. Това заяви пред Би Ти Ви пиар експертът Арман Бабикян на въпрос за коремното превъртане, което президентът Румен Радев направи в Пловдив.

 „Не съм сигурен, че това може да се нарече някаква акция. Това е юначеството на юнака, който трябва да води бащина дружина“, коментира той.

В предаването взе участие и Нидал Алгафари. „Моите лични очаквания от президента не са да се премята по лостове и да ни занимава с облеклото на своята съпруга. Хората, когато са си пуснали гласа за него, не искат да гледат дали президентът може да прави коремно превъртане“, категоричен е той.

„Нямаше нужда от това премятане. До сега не съм чувал президентът да има проблеми със здравето. Ако има такива слухове и той иска да ги опровергае, тогава може да направи нещо подобно“, обясни пиар експертът.

„Когато не си интересен и няма какво да покажеш, започваш да правиш такива неща и да се премяташ на лостове“, заключи Алгафари.

2 коментара

  • xxxyyyy

    15.03.2018 at 12:35

    Чудите се вече за какво да се заядете. Какво толкова е станало?? На мен пък ми допадна това което направи. Не ни занимавайте с с „експертните’ мнения на платени „ПР експерти“…

  • Gena Milkova

    18.03.2018 at 9:54

    Поздрави на тези двама „най-умни българи“!!!От години се чудя защо тиквата непрекъснато се прави на футболист,тенисист,а подлогите дори го оставят да побеждава.Алгафари,благодаря са признанието!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.