Не е истина каква гавра бяха приготвили организаторите на София Оупън с Гришо! Добре, че Григор не дойде

7 Dni Sofia05.02.2018
тенис София Оупен 2018 (1)

Медиите на Делян Пеевски разчекнаха Григор Димитров, че не дошъл в София. И СА ПРАВИ! Защото на тях трябваше да ми сервират Гришо на тепсия.

Слава Богу, че Григор има травма! Добре, че не пристигна в София, за да изживее това унижение.

Защото организаторите на турнира му бяха спретнали истинска гавра. Първи и най-главен медиен партньор на Откритото на София – „Телеграф“ на Пеевски. Втори партньор – футболният (ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!) всекидневник на Пеевски. Два от вестниците, написали най-големи щуротии за Григор. И сега той трябваше да дойде в София и да седне до лицата назаем на Делян Пеевски! Представяте ли си какво унижение?

Кой безумец от организаторите реши, че „Телеграф“ е тенис-вестникът, който да свърши работа!? Извинявайте, но това е най-долнопробната жълта медия. Тя обслужва най-мразеният човек в държавата – Делян Пеевски, завира се в леглата и гащите на хората и няма как дори при най-лекия контакт с нея да не хванеш срамни буби! Това ли искаха да лепнат на Григор!?

Има и още нещо. Тенисът е да го наречем елитарен спорт. Той е за хора от друга мая. И не може медиен партньор на този спорт да е най-евтиния откъм цена и съдържание вестник в България. А това, че другият избран партньор е футболен всекидневник, няма какво повече да коментираме!? Третият пък е „24 часа“, който също знаем, че е жив благодарение на решението Пеевски синдиците на КТБ да не си търсят милионите от Венелина Гочева.

Та в тази посока е хубаво, ако догодина организаторите пак ще канят Григор, нека го направят заради него, а не заради медиите на Пеевски!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.