След първия ден на София Оупън има ли още някой да се чуди защо Григор отказва да играе за България!? (Снимки)

7 Dni Sofia05.02.2018
тенис София Оупен 2018 (2) Лазов 1

Около половин милион тенис-експерти в България храчат ежедневно по Григор Димитров, че отказва да играе за България за купа „Дейвис“. В неделя в „Арена Армеец“ нямаше нито един от хейтърите, за да се почувства засрамен от въпроса си.

Играха двама от тримата ни най-добри национали, тези, с които Гришо би трябвало да е част от отбора за „Дейвис къп“. И какво по-точно да прави с тези момчета в един състав? Та те са от различни галактики! Сашковците са свежи момчета, нелоши тенисисти, но те няма как да са онова, което в сръбския отбор останалите дават на Джокович, или в швейцарския на Федерер. Двама от играчите, с които често е „отстрелван“ Григор, когато откаже да играе за България. И най-важното – Джоко и Маестрото се борят за купата, а със Сашетата Григор ще драпа да не изпадне. Извинявайте, но за един №3 в света това е антиреклама.

Иначе телеграфно от днес:

Националът на България за “Купа Дейвис” Александър Лазов допусна обрат и въпреки че изигра силен и сърцат двубой срещу босненеца Мирза Башич, не можа да прескочи първия кръг на квалификациите на тенис турнира от сериите АТР250 в София. Лазов, който участва с “уайлд кард”, спечели първия тайбрек в мача – 7:6(2), но във втория отстъпи с 6:7(3), а два допуснати пробива в заключителната част се оказаха фатални – 4:6 за общо 2 часа и 29 минути игра.

Националът на България за „Купа Дейвис“ Александър Лазаров отпадна в първия кръг на квалификациите на турнира по тенис в София. Участващият с „уайлд кард“ Лазаров загуби от поставения под номер 3 в пресявките Оскар Оте (Германия) със 7:6(2), 5:7, 1:6 след 108 минути в зала „Арена Армеец“.

И двамата българи отпаднаха в първия ден на София Оупън

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории