Нова развръзка за покушението на Юлиян Видрата! Случаят се обърна на 180 градуса…

полиция

Нова версия преобръща на 180 градуса развръзката срещу обявеното като „мафиотско“ покушение срещу търновската мутра Юлиян Мирчев-Видрата, предаде БЛИЦ.

Собственикът на заложна къща и виден лихвар бе прострелян във вторник пред жилищен блок на ул. „Бузлуджа“ 24 в старата столица. В злополучната вечер Юлиян Мирчев-Видрата бил на гости на баджанака си Илиян Хаджитолев-Лорито. Какво точно се е случило в жилището все още не е ясно, но е ясно, че между мъжете е избухнал скандал. В един момент проехтели изстрели. Куршумите се забили в краката на Видрата, а той започнал да крещи.

Първата му реакция, обаче била смайваща. Видрата изкрещял: „Намушкаха ме!“. След това бил откаран в болница, където проектилите били извадени от тялото му. По време на разпита, обаче Видрата видимо увъртал. Шикалкавел и баджанакът му, в дома на който станала стрелбата. Според разследващите е твърде вероятно двамата да се се скарали и това да е причината за пукотевицата, която покрай шесторното убийство в Нови Искър и разстрела на Петър Христов, бе определена едва ли не като мафиотска вендета.

Мълчанието на Видрата и баджанака му навежда на мисълта, че оръжието, с което са произведени изстрелите, е незаконно. За момента истината остава заключена между двамата.

Проверява се и версията, че Видрата е повикал длъжник в жилището, който може да се е обидил от приказките му и да е започнал да го гърми.

Разследването по случая продължава.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.