Нинова посече остро Борисов: Ще ви подлагаме на ежедневен контрол! На 17 януари вкарваме вота на недоверие…

Корнелия Нинова (8)

Предложих извън дневния ред да вземем обща позиция за тежките криминални престъпления от последните дни. Колегите се съгласиха и затова изразихме тази обща позиция, че това, което се случва в България, е тежък образ за лицето на страната ни. Това заяви след КСНС председателят на БСП Корнелия Нинова, предаде Пик.

„От казаното на КСНС не разбрах къде и как ще бъде защитен българският интерес по време на европредседателството“, коментира тя.

„Настоях да се сложат срокове кога правителството ще предприеме мерки за развитие на икономиката в рамките на европредседателството“, каза още социалистката. По думите й и преди са поставяли срокове на такива съвети, но правителството не ги изпълнява.

„Казах на министър-председателя, че ще го подлагаме на ежедневен парламентарен контрол заради изпълнението на тези срокове“, категорична е Нинова.

„Не сме се отказали от вота на недоверие. На 17 януари го вкарваме. Корупция има навсякъде. Видяхте от вчерашните снимки на Елена Йончева, че друга част от оградата по границата е паднала“, алармира председателят на БСП.

„Тези убийства са тежки престъпления. Това ни тревожи, защото е абсурдно да се стреля посред бял ден в една цивилизована държава. Освен това тези престъпления внасят страх сред обществото“, заключи червената лидерка.

коментар

  • Христо

    09.01.2018 at 21:49

    “От казаното на КСНС не разбрах къде и как ще бъде защитен българският интерес по време на европредседателството”-Не е това темата на европредседателството.В Европа са ни приели като равноправен член ,въпреки че не сме на нивото на високия жизнен стандарт на останалите държави.За какъв интерес става дума?Това е нещо като претенциите и защитата на интересите от страна на Движението за права и свободи ….

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории