Мая Манолова с шокираща изповед за борбата с рака: С дренаж отидох на заседание! Искаха да вземат главата на приятел…

мая манолова

„Без Ангел и дъщеря ми нямаше да се справя. Те бяха с мене и ми казваха, че ще го преборя“, сподели в откровена изповед омбудсманът Мая Манолова в предаването „Търси се“. С дренаж отишла на заседание, защото щели „да вземат главата на приятел“ и тя искала да му помогне.

„Тя още от малка си беше лидер. Никога не е щадила себе си. И сега иска сама да помогне на всички, което не е възможно“, казаха родителите й.

„Доста хора са я предавали по пътя й. Аз нямам брат или сестра. Родителите ми са ми и приятели. Много се зарадва като стана баба. С баща ми се разделиха много цивилизовано, за мене не беше труден момент“, сподели дъщеря й Ралица. При тези думи очите на Мая се навлажниха. Ралица си спомни, че разбрала за рака на майка си по телефона. „Когато ми се обади, беше много спокойна. Но всички бяхме силни около нея“, разказа дъщерята.

„Имам големи пропуски като майка и трябва да си го призная. Да си баба обаче е съвсем друго нещо и е страхотно усещане. След болестта разбрах, че човек трябва да намира време да казва на близките си, на родителите си, на любимия си човек, на децата си колко ги обича. Аз още се уча“, призна Мая Манолова.

Манолова коментира и връзката си с Ангел Найденов. „Човек може да срещне голямата си любов на всяка възраст. Аз бях на 50 г.“, каза тя.

2 коментара

  • Йоланта

    10.12.2017 at 13:01

    Страхотна жена!!!!!Пожвлавам и само здраве!!!Всичкото здраве на света!!!!Не сме имали такава цена лидер!!+;Не сьм от БСП. Но такъв омбусман не сне илали.!Да иляди!!!!!!!Жорбена жена!!!!Да са живи и здрави всички около нея и да и помагат. Страхотен омбусман .Не я познавам лично. Но я познавам по борбеността и!!!!!!!!!!!!?Браво!!!!!

  • Йоланта

    10.12.2017 at 13:03

    Не сме имали такава жена борбена!!!!Лидер!!!Омбусман!!!!Да е жива и здрава!!!!!Защитава правата на човека!!!!!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории