„Мис България“ Тамара сложи рога на гаджето-милионер? Хванаха я с друг зад гърба му… (Скандални СНИМКИ)

мис българия

Въпреки, че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник Стивън Роуз, носителката на короната реши страстно да пофлиртува с елегантен младеж. Двамата се бяха усамотили на едно от ВИП- сепаретата по време на конкурса „Мис Плеймейт“. Тами и мистериозният мъж си шушукаха и гугуткаха на воля, без никой да ги притеснява.

Младежът бе доста настоятелен и постоянно се опитваше да разсмее миската. Тамара от своя страна не отлепяше поглед от мъжа до нея и се кикотеше като малко момиче на приказките на хубавеца. Двамата отпиха по няколко глътки шампанско, за да повдигнат настроението още повече.

Когато Тами бе оставена на няколко пъти от младежа, тя нервно си ровеше из телефона. Щом мъжът се върнеше при нея, на мига оставяше мобилното устройство и сладките им приказки продължаваха на момента.

Тамара и мачото нямаха търпение да разберат коя красавица ще грабне престижната титла „Мис Плеймейт“. Щом организаторите обявиха, че това е Нора Недкова, двамата се изправиха на крака и започнаха да аплодират победителката. След края на купона Тамара и мистериозният младеж излязоха заедно от заведението, но се разделиха при входа му. Мъжът пожела лека вечер на Мис България и й изпрати въздушна целувка, пише ежедневник.

Източник: Пик

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории