Среднощен ужас в „Пирогов“! Надрусан боксьор преби сестра, нахлу в стая и почна да души пациентка, а след това…

7 Dni Sofia28.10.2017
4

Ужасяваща проява на агресия от пациент е разтресла „Пирогов“ тази нощ..

18 г. мъж, настанен в токсикологията на „Пирогов”, заради употреба на марихуана е нападнал и пребил дежурната медицинска сестра. В резултат в момента тя лежи в лицево-челюстното отделение към Клиниката по неврохиругия с тежка лицева травма и комоцио (мозъчно сътресение).

Същата вечер, няколко часа след приемането и лечението му в токсикологичната клиника, при него влиза дежурната сестра – той я посреща станал от леглото и започва да й нанася тежки удари (крушета). След като я пребива и я оставя да лежи на земята в безсъзнание на земята, той се опитва да излезе от клиниката.

Тъй като е заключено, той се насочва към първата срещната врата на пациентска стая. Там се лекува пациентка със сериозна нежелана лекарствена реакция. 18-годишният млад мъж я заставя да му оключи врата и след като тя му казва, че няма ключ той започва да я души.

Междувременно удря и бутона за пожарно известяване, но се стряска от включената аларма. Оставя пациентката, която е нападнал, чупи стъклото на заключената врата и бяга от клиниката облечен по тениска и боксерки.

Дежурната лекарка и дежурната санитарка са със сериозна уплаха, предава ПИК.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории