Делян Пеевски пред собствения му вестник „Телеграф“! Оялият се олигарх за първи път признава: Задника ме боли, заради Гриша Ганчев! И как само плаши Бойко…

7 Dni Sofia26.10.2017

Най-накрая някаква полза от вестник „Телеграф“! Затъващата газета на Делян Пеевски, която вече не се хвали на първа страница с рекордния си брак, изплю камъчето.

Оялият се олигарх на ДПС е вкарал законът за вторичното ограбване на КТБ, само и само да докопа ако може „Петрол“, „успешно управляван в момента от Гриша Ганчев“. Ако може и „Дунарит“, измъкнат в последния момент изпод носа му.

На практика с интервюто в „Телеграф“, опасно близкият приятел на сина на Галя Дичева признава, че лакомият задник страшно го боли, че не е могъл да прилапа и „Петрол“ и още нколко компании. Така, както отмъкна не едно и две други предприятия от КТБ в първичното разграбване на КТБ.

Яд го е и за друго – че премиерът Бойко Борисов лично не му позволи да налапа целия военно-промишлен комплекс, спирайки мераците за „Дунарит“ на Пеевски и неговият министър Караниколов.

Сега Пеевски явно заплашва Борисов: Ако парламентарната ти група не подкрепи моя закон, ще видиш…

Поне това става ясно от интервюто му пред неговия вестник!

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории