Новите лица на ГЕРБ са незнаещи, агресивни и брутални! Държат се хашлашки, искат да натикат Радев в ъгъла

7 Dni Sofia08.10.2017
татяна дончева

„Властта, в третия си мандат, подхожда хашлашки, предявява все по-нагли претенции и се държат по начин, който е недопустим”, каза в предаването „Събуди се” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.

Тя сподели, че е научила за Антон Тодоров, когато са започнали да излизат книгите му. „За да започнат да излизат такива книги, за човек, който няма биография на писател преди това, трябва някой да му е поръчал”, каза Дончева.

Според нея ако една политическа партия използва човек, който вбеси обикновените хора, те се настройват негативно. „Това ще даде последици в следващите избори”, смята тя.

„Някой е казал на ГЕРБ, че това трябва да бъдат новите им лица. Старите вече са изтъркани. Новите са по-малко знаещи, по-агресивни, по-брутални”, заяви лидерът на „Движение 21”.

Относно темата със самолетите „Грипен” Дончева заяви, че темата е важна за страната ни, защото нямаме пари да купуваме скъпо въоръжаване. „ГЕРБ имат такова разбиране за политика, те са агресивни, не признават друг човек, дори не искат да го използват. Те имат целия медиен ресурс и не им е нужно да доказват взети пари под масата. Те не искат да приемат, че доброто управление изисква кооперативност”, смята Дончева.

Според нея в момента президента се пречка в краката на управляващите. „Искат да го натикат в ъгъла“, добави тя.

По темата с роднинските назначения Дончева заяви, че властта не е да си набуташ децата на атрактивни постове. По думите й ГЕРБ има най-голямо влияние в енергетиката. „Захлебени са всички и затова се мисли, че ще мълчат“, добави тя.

Дончева отбеляза, че „БСП никога не е била поставена в обстановка на комфорт“. „БСП от 2003-2004 г. не е монополист на кадровия потенциал. В началото на 90-те години стопанските кадри бяха преимуществено свързани с БСП. Но след това тя го загуби. Така че БСП все по-често прибягва към формулата – да подкрепим някого, нищо че не е от БСП, а после ще наредим нашите хора“, заяви бившата активистка на партията-столетница.

„Винаги съм твърдяла, че най-голямата заплаха за един народ е собствената му глупост“, коментира още тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории