Никога такава чалга-икона не е признавала: Мъжът ми каза, че съм тъпа ку.ва! Продадох си всичко, за да има детето за ядене

7 Dni Sofia20.09.2017
Вип Брадър

След раздялата Христи ми казваше, че съм ку.ва, тъпа и какво ще ми се случи. Казах им поне да не ми взимат колата. Бижутата си събрах и ги продадох на безценица, за да имам пари. Имаше дни, в които имах само 100 лева и не знаех какво ще с случи утре, какво ще яде детето. Това разтърсващо признание направи фолкдивата Мария в „Биг Брадър“.

„Апартаментът е на кредит, нямам кола. Нямах 1 стотинка, когато се разделих с Кристиян. Няма да се предам. Аз съм певица, имам някакво ниво. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква, защото го правя за дъщеря ми. Тя е всичко за мен. Когато се разделихме, вечерта детето легна, обърна се на другата страна и ме попита: „Кога ще си отидем вкъщи…“ Казах й, че ние сме си вкъщи. А на сутринта видях, че си е изгризала ноктите“, продължи да споделя Мария.

„Христи (Гущеров – б.р.) не ми дава развод, защото съм заедно с него в изплащането на кредита по апартамента“, добави дивата.

„Една жена си поема риска, за да  бъде с един мъж. Аз вярвам в това. Останах на пътя с един ангел и какво правя? Каквото мога. Не искам да й купувам скъпи дрехи. Образованието й ще го изкарам до края каквото и да ми струва. Аз виждам в нея всичко това, което исках да бъда. Продадох всичко. Не искам диаманти, не искам бижута. Обичам я“, завърши още Мария.