„Жената не знаеше къде се намира“: Инфарктна ситуация на кръстовище в София часове преди Великден (СНИМКИ)

1714799965-222

Пешеходец е бил ударен в столицата в района на „Красно село“, на кръстовището на бул. „Цар Борис III“ и „Житница“, точно до метростанцията.

Инцидентът е станал късно вечерта на 3 май, а снимки от него бяха публикувани в групата „Катастрофи в София“. На кадрите се вижда, че пътят е мокър и хлъзгав.

Според част от коментиращите, става въпрос за възрастна жена. Очевидци на катастрофата твърдят, че тя сама е успяла да се качи в линейката.

„Възрастна жена тръгна да пресича на зелен светофар за пешеходци, стигна до средата на булеварда и спря да си запали цигара, при което светна червено за пешеходците и тя си остана по средата на булеварда без никакво видимо притеснение и бързане, заобиколена от вече движещите се коли. Видимо не знаеше къде се намира.

Не знам дали тя е пострадалата, но предполагам, защото 10 минути по-късно минах пак от там и вече линейката беше на място. Не винаги шофьора е виновен, жената не знаеше къде се намира и предполагам, че си е продължила пресичането на червено след като си е запалила цигарата“, сподели един от коментиращите във фейсбук.

„Минахме покрай произшествието, беше възрастна жена, която с помощ се качи в линейката“, допълва друг.

Част от коментиращите споделят, че пешеходци редовно пресичат на червено на това място.

„Там пресичат, когато си искат. Изобщо не чакат зелен светофар! Трябва да почне да има сериозни глоби и за пешеходци. И тея с колелата изобщо си минават на червено, хич не им дреме, ама после реват“, възмущава се жена.

„Факт е, че щом падне малко дъжд и шофьори и пешеходци ослепяват. И няма как да знаеш в случая кой е виновен, кой е гледал светофара или кой кого е бутнал“, гласи друг коментар.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории