РЕКЕТ: Дай пари или ти съсипвам колата! (СНИМКИ)

1

Дай някой лев да ти пазя колата! Това чува почти всеки шофьор в Пловдив, който паркира в района на КАТ и около Битака. Деца кръжат около възможните места за спиране и само чакат някой да паркира.

Следва просене на пари за „охрана“. Същата е ситуацията и когато видят шофьор да се качва в колата си, след като вече си е свършил работата – дай пари, че ти пазих колата.

 

Марица

 

Ако човек не се поддаде на рекета, следва сладко отмъщение. Една от жертвите – млада пловдивчанка, сподели в социалните мрежи, че си е изпатила.

„Пред КАТ Пловдив. Още с влизането в паркинга скачат пред колата да ги блъснем нарочно. Спираме колата, при което си залепват носове, ръце, всичко по прозорците и крещят за парите. Слизам от колата, при което едното ми бърка в джоба и ми взема портфейла, а аз му удрям ръката. Започва се с обиди и заплахи, че ще потроши колата. Удряме им тотален игнор и отиваме да си вършим работата. 10 минути по-късно се връщаме и те чакат пред колата. Тръгваме да се качваме и започват да плюят нас и да поливат колата с не знам и аз какво. От мен получиха само репликата “кажи на майка ти да почне работа“, разказа случката пловдивчанката.

Колата й е била залята със синя течност с неизвестен произход.

 

Марица

 

Тя, обаче, съвсем не е единствената и последната жертва на малките изнудвачи.

*Източник: Марица


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории