Бой в „Хелс Китчън“: Гатьо се закани и скочи на младок заради…

1709103492-764-430-hels-kitchyn

Голямо напрежение премина в последния епизод през Кухнята на Ада в „Хелс Китчън“, а причината бе необузданото поведение на Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо.

Гатьо, когото зрителите добре познават заради същото това скандално и провокативно поведение, което показа и в друг формат – „Игри на волята“, този път мина всякакви граници. Наложи се дори шеф Виктор Ангелов да се намесва в разгорещената ситуация, която аха да прерасне в бой!

Раздорът тръгна, след като младият Керан заяви пред всички, че познава Гатьо като „амазонка от „Игри на волята“, а думите му подействаха като червено на бик на Гатьо, който не се поколеба и моментално го заплаши:“Момче, ще ти счупя зъбите! Това за мен е обида и унижение. Все едно да ми кажат, че съм обратен“, избухна той, демонстрирайки за кой ли път отсъствието на каквото и да е било чувство за хумор. Припомняме, че в „Игри на волята“ на Гатьо му се наложи да мине в отбора на Амазонките, но през цялото време така и не успя да се примири с това, защото се бил приемал за гладиатор.

И така малко преди да започне същинското готвене в „Хелс Китчън“, Гатьо привика Керан, за да се саморазправи с него, но Георги се намеси и започна да брани колегата си. Гатьо, който е военен обаче, се нажежи още повече и директно скочи на бой.

„Шегувате ли сее?! Момчета, адреналиниът долу!“, скочи веднага шеф Ангелов, който се обърна към Гатьо с думите: „Стига, душа! Това е несериозно, тук се забавляваме.“

Така страстите утихнаха преди да се е стигнало до меле, което щеше да бъде първото в историята на кулинарното шоу, а ситуацията се размина само със словесен бой.